خواص سمنو در طب اسلامی,سمنو در اسلام,سمنو در طب اسلامی

خواص سمنو در طب سنتی و اسلامی

سمنو در طب اسلامی از بسیار جایگاه ویژه ای و با اهمیتی برخوردار است. سمنو را می توان به عنوان یک غذای سنتی در سبد غذایی خانواده قرار داد. به دلیل دیر هضم بودن سمنو، توصیه می گردد افرادی که ناراحتی های گوارشی دارند و یا دچار سوءهاضمه هستند؛ از آن مصرف نکنند.

سمنو طب اسلامی دارای طبی گرم و معتدل می باشد و همچنین بسیار خون ساز بوده. از آنجایی که سمنو را می توان یک غذای کامل در نظر گرفت؛ تا یک دو ساعت پس از مصرف آن، از خوردن دیگر مواد غذایی، خودداری نمایید.

خواص سمنو در طب اسلامی,سمنو در اسلام,سمنو در طب اسلامی,

خواص سمنو در طب اسلامی

از خواص سمنو در طب اسلامی بسیار یاد شده است. این غذای سنتی دارای بسیار از ویتامین ها و املاح معدنی می باشد. مانند: K,E,A, ویتامین های خانواده B و مواد معدنی مانند : فسفر، روی، آهن و مس.

مصرف سمنو هیچ گونه محدودیت سنی ندارد و خوردن آن هم برای کودکان و هم برای سالمندان بسیار توصیه می گردد.

از آنجایی که طبع آن گرم و معتدل است؛ مصلح آن خوراکی هایی مانند سکنجبین، کاسنی، انواع ترشی طبیعی می باشند. طبع کاسنی سرد و تر و کمی رو به معتدل است. بهتر این است که افراد گرم مزاج، سمنو را با کاسنی میل کنند.

سکنجبین نیز یک مصلح دیگر است و میزان گرمی آن، بستگی به مقدار سرکه و عسل دارد. اگر مقدار سرکه بیشتر باشد مناسب افراد گرم مزاج می باشد.

سمنو را حتما از مکان های معتبر خریداری نمایید. در صورتی که سمنو بصورت اصولی و بهداشتی تهیه نشود، ممکن است دارای مقدار زیادی شکر باشد و شیرینی آن طبیعی نباشد. طعم ترشیدگی سمنو، نشان دهنده این است که سمنو فاسد شده و غیر قابل خوردن می باشد.

دیدگاه ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *